Videó tanúságtételek Grigorij Grabovoj tisztánlátói, előrejelzői és irányítói képességeiről

Balakirev Vitalij Fjodorovics tanúságtétele előrejelzésről és tisztánlátásról

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2013. augusztus 18.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2013/08/18/свидетельство-балакирева-виталия-фё/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“Én, Balakirev Vitalij Fjodorovics, ... az Üzbég Köztársaság nemzeti légitársaságának dolgozok a hatodik repülőosztag IL-76-os repülőgépének második pilótájaként. Két tanú jelenlétében kijelentik, hogy ismételten tanúi voltak Grigorij Petrovics Grabovoj extraszenzoros kísérleteinek, beleértve a következőket:

 1. 1992. november 23-án, az 1992. november 25-től 1992. november 28-ig tartó üzleti utam előtt Zarafsan városába, G.P. Grabovoj öt percen belül megadta extraszenzoros információit a következő tartalommal:
  a) Annak a személynek a leírása, aki először találkozott velem 1992. november 25-én Zarafsan városában;
  b) Egy MI-2 helikopter meghatározása az ellenőrzésre kijelölt területen, a Zarafshan műveleti ponton állomásoztatva.

  Az üzleti úton 1992. november 25. és 1992. november 28. között Zarafsan városában a következők történtek:
  a) Miután megérkeztem Zarafsan városába, elsőként találkoztam egy férfival, akinek külseje teljesen megfelelt a G.P. Grabovoj által leírtaknak. Nem én terveztem ezt a találkozót.
  b) 1992. november 25-én ellenőriznem kellett kettő, 20302-es és 23261-es farokszámú MI-2 helikoptert, a Zarafsan hadműveleti ponton állomásoztatva. De a gyakorlatban, amint azt extraszenzorikus G.P. Grabovoj üzleti útja előtt jelezte, egy MI-2 helikopter volt a helyszínen, farokszáma 20302. Kiderült, hogy a második helikopter 1992. november 25-én, a hónap vége előtt repült Urgencsbe. Ráadásul 1992. november 23-án, amikor G.P. Grabovoj extraszenzoros előrejelzést végzett, senki sem tudta, hogy a 23261 farokszámú MI-2 helikopter Urgencsbe fog repülni, mivel az 1992. november 25-i urgencsi repülés nem volt tervezett. Vagyis G.P. Grabovoj extraszenzoros előrejelzésének továbbításakor tudott egy olyan jövőbeli eseményről, amelyre az információ továbbításakor nem számítottak. A megmaradt helikopter vizsgálata, amelyet az extraszenzorikus G.P. Grabovoj által megjelölt területen végeztem, feltárta az általa előre jelzett eltérést, amelyet a repülés előtt megszüntettek. A helikopter repülés sikeresen véget ért.

 2. Az 19501 farokszámú KA-26 helikopterrel történt incidens kivizsgálásáról szóló, 1993. május 17-i 163. számú utasítás szerint extraszenzorikus G.P. Grabovoj tájékoztatást kapott a súlyos incidens okának és a közvetlen tettesének meghatározására, egészen annak személyleírásáig. Május 17-én, még az incidens helyszínére való indulás előtt G.P. Grabovoj ajánlásokat fogalmazott meg a munkamenet kiválasztására vonatkozóan, figyelembe véve, hogy a légijárművön nincs repülési paraméterrögzítő és fedélzeti magnó. Ezek az ajánlások lehetővé tették a bizottság számára, hogy maximális teljességgel összegyűjtse a szükséges tényeket, és korlátozza a szükséges tanúk körét, amelyek a sivatagi terep, a nyári hőség és a szállítás nehézségei között a szomszédos állam (Türkmenisztán) területén, alapja volt a sikeres nyomozásnak.

  Nekem, mint a bizottság elnökének G.P. Grabovoj az alábbi tájékoztatást adta:
  a) Az incidens oka a legénység figyelmetlensége és a pilóta fáradtsága miatti azonnali intézkedés elmulasztása volt.
  b) A szakbizottság elnökének adott jellemzésnek megfelelő személy kikérdezése hivatali feladatainak megfelelően.

  A fentiek mindegyike egybeesett az incidens okaira vonatkozó tényszerű adatokkal, és a személy megjelenésének számomra adott leírása teljes mértékben megfelel a légijármű-parancsnok Nazarov portréjának, amelyet a 40. és 41. számú jegyzőkönyv rögzít G.P. Grabovoi által végzett extraszenzoros munkáról.

Valóban szemtanúja voltam a fentieknek, amit aláírásommal igazolok két tanú jelenlétében.”

Vonatkozó tanúságtételek a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 1. kötet. Balakirev V.F. vallomása
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 1. kötet. Jegyzőkönyv 40/92
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 1. kötet. Jegyzőkönyv 41/93

Blagov Viktor Dmitrijevics tanúságtétele tisztánlátásról és előrejelzésről

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2013. augusztus 22.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2013/08/22/свидетельство-благова-виктора-дмитр/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“Grigorij Petrovics Grabovoj első feladata annak meghatározása, hogy lesznek-e megjegyzések az Atlantisz hajón, amely a Mir állomás felé tart. Ahol úgy értesültünk, hogy állítólag az Atlantis motorra, a hátsó Atlantis motorra lesz egy megjegyzés. Ezeknek a motoroknak a működését elemezve az amerikai fél az egyik helyzetszabályozó motor, a függőleges kis állásvezérlő motor, a bal hátsó motor meghibásodását fedezte fel.

Második feladat. Azért adták ki, hogy megállapítsák az Atlantis és a Mir dokkolásának minőségét, lesz-e itt valami meglepetés. Az előrejelzések szerint a dokkolás jól fog menni, de az utolsó szakaszon lehet némi ingadozás vagy rezgés. A tényleges adatok alapján megállapították, hogy a dokkolás valóban jól sikerült, de 9 m-es távolságban az űrsikló a teljes hajó és a Mir helyzetében 6,5°-os eltérést fedezett fel, ez a távolság még közel is volt. Sok kézi korrekciót eltávolítottunk az űrsikló Mir-hez viszonyított tájolásáról.

És végül a harmadik feladat, a Mir állomás számítógépének sorsa, ismét a Mir állomás számítógépe. Az előrejelzés olyan volt, hogy a számítógép az előrejelzés kiadásától számítva 5 napig fog működni, azaz szeptember 26-tól. Szeptember 1-jén a számítógépet kicserélték...

Blagov Viktor Dmitrijevics, ... a Mir állomás repülési igazgató-helyettese.”

Vonatkozó tanúságtételek a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 1. kötet. Jegyzőkönyv MCC, 1997. szeptember 30.
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 1. kötet. Jegyzőkönyv MCC, 1997. szeptember 30.
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 1. kötet. Jegyzőkönyv MCC, 1997. október 6.

Rumjancev Konsztantyin Alekszandrovics tanúságtétele tisztánlátásról

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2013. augusztus 27.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2013/08/27/свидетельство-румянцева-константина/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“Tanúságtétel Grigorij Petrovics Grabovoj extraszenzoros munkájáról, aki 1963. november 14-én született Kirovszki városban (Bagara falu), a Kazah SZSZK Simkent területének Kirovszki járásában (II-OG 463794 számú születési anyakönyvi kivonattal).

Én, Rumjancev Konsztantyin Alekszandrovics ... Műszaki igazgatóként dolgozok a „VIST” innovációs magán kisvállalkozásnál.

Ezzel a tanúvallomással igazolom, hogy szemtanúja voltam Grigorij Petrovics Grabovoj extraszenzoros képességei megnyilvánulásának a Taskent Állami Egyetemen folytatott tanulmányai során. A tanár, Galina Nyikolajevna Gegel docens, ismételten, az egész csoport jelenlétében, a matematikai analízis tesztlapjainak ellenőrzése után meglepetésének adott hangot Grigorij Petrovics Grabovoj diák munkájával kapcsolatban, aki azonnal, megoldás nélkül írja meg a helyes válaszokat a feladatra. Akkoriban tehetséges embernek tartottuk, aki képes intuitív módon megtalálni a helyes válaszokat, mivel nem rendelkeztünk a tisztánlátás vagy az extraszenzoros észlelés fogalmával. A fentiek a mai tudás prizmáján keresztül tisztánlátásnak nevezhetők.

Két ember jelenlétében megerősítem, hogy én magam is szemtanúja voltam mindennek.”

Vonatkozó tanúságtétel a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 2. kötet. Rumjancev K.A. vallomása

Ph.D. Kornyilov Valerij Ivanovics tanúságtétele tisztánlátásról

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2013. szeptember 25.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2013/09/25/свидетельство-к-х-н-корнилова-валерия/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“Én, Kornyilov Valerij Ivanovics, a kémiai tudományok kandidátusa, a Rosztovi Egyetem Fizikai Szerves Kémiai Intézetének Szénhidrátkémiai Tanszékének vezetője, Sorrov egyetemi docens, Rosztovi Egyetem, Természetes és Makromolekuláris Vegyületek Kémiai Tanszéke, Egyetemi Tudományos Akadémia.

Grigorij Petrovics Grabovojnak az alapvető szerves kémia problémájának megoldását javasolták, és ennek az volt a célja, hogy a lehetséges változatok közül ki kell választani a legreálisabb köztes állapotot két molekula között, amelyeket valamilyen szerkezet korlátoz. Ez így nézhet ki, ez azt jelenti, hogy itt van egy szerkezet, itt egy második szerkezet, ezek valamilyen köztes állapoton keresztül mennek át egyikből a másikba, és ennek az állapotnak a szerkezete ismeretlen számunkra, nem volt róla tudomásunk, és ez kísérletezést igényel.

A kísérlet előtt hozzá fordultunk, ő javasolta ezt a szerkezetet, amit most bemutatok, majd ezt a szerkezetet kvantummechanikai számítások alapján mi is megerősítettük. Energetikailag kedvezőbbnek bizonyult, mint az alternatív szerkezet. De ami itt még érdekesebb, az az, hogy Grigorij Petrovics azt szeretné látni, hogy ez a munka mágneses térben történik, és a mágneses tér valószínűleg más struktúrákat valósít meg, amelyekre nem gondolunk, és nem veszünk figyelembe ebben az esetben. Ez nagyon érdekes számunkra, lehetővé teszi, hogy úgymond tágítsuk a keresésünk határait.

Nos, természetesen, mivel Grigorij Petrovics azonnal és minden különleges felszerelés nélkül megadta a választ, elmondhatom, hogy ezt a következtetést Grigorij Petrovics tisztánlátása alapján vonta le.”

Vonatkozó tanúságtételek a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 2. kötet. Kornyilov V.I. nyilatkozata
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 2. kötet. Kornyilov V.I. nyilatkozata
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 2. kötet. Kornyilov V.I. nyilatkozata

Bankválság előrejelzésének megerősítése

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2014. február 17.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2014/02/17/подтверждение-прогноза-по-банковско/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“Az augusztus 4-i egyeztetésen Grigorij Petrovics Grabovoj elmondta, hogy 22-23-án nagy problémák várhatók a bankközi piacon, amelyek 24-én valóban komoly összeomláshoz vezettek.

Talán ha rajtam kívül valaki ismeri ezt az információt, akkor a válság következményei jelentősen megváltozhattak volna, esetleg magát a válságot el lehetett volna zökkenteni, és esetleg kisebb csőddé redukálni.

Talán ha nem én lettem volna az egyetlen tanúja Grabovoj eme mondatának, akkor a válságot ki lehetett volna simítani, vagy gyakorlatilag teljesen megúszható lett volna. Legalább akut formává lehetett volna csökkenteni.”

Vonatkozó tanúságtétel a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 2. kötet. Serebryakova V.A. vallomása

Glusko Szvetlana Pavlovna tanúságtétele anyagteremtésről

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2013. augusztus 24.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2013/08/24/свидетельство-глушко-с/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“... 1994 augusztusa óta ismerem Grigorij Petrovics Grobovojt. Egyik találkozásunk alkalmával... és újságíróként dolgozok az egyik moszkvai újságnál, a Megapolis Continentnél.

Egyik találkozónkon Grigorij Petrovics Grobovojjal arról kezdtünk beszélni, hogy különféle tárgyakat anyagiasíthat meg. Grigorij Petrovics Grabovoj, hogy bebizonyítsa nekem, hogy megvan a lehetősége és képessége erre, felajánlotta egy bizonyos dolog anyagiasítását a saját lakásomban, ahol soha nem járt, és még a lakcímemet sem tudja.

Néhány nappal a beszélgetés után az otthonomban a folyosón, a tükör közelében két tárgyat fedeztem fel, két bizonyos tárgyat, amelyek még soha nem voltak a lakásomban. A körülmények pedig olyanok voltak, hogy távollétem alatt senki sem hozhatta be ezeket a tárgyakat a házamba. Nem voltak idegenek, és a fiam, aki velem él, szintén nem hozta ezeket a dolgokat. Így amikor megláttam ezeket a dolgokat, ezeket a tárgyakat, valamiért azonnal az az érzésem támadt, hogy Grigorij Petrovics Grabovoj segítségével és közreműködésével jöttek létre. Így ebben a tanúságtételben valóban meg voltam győződve arról, hogy képes tárgyakat anyagiasítani egy megbeszélt helyen, azon a helyen, amelyre szüksége van, és tudja, hogyan tudja erről meggyőzni azokat az embereket, akiket ez a sajátos képessége érdekel.”

Vonatkozó tanúságtétel a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 2. kötet. Glusko S.P. tanúságtétele

Antipova Galina Sztyepanovna tanúságtétele gyógyításról

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2015. május 4.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2015/05/04/svidetelstvo-antipovoy-g-s/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“Én, Antipova Galina Sztyepanovna, ... 1994-ben, március hónapban egy meglehetősen kellemetlen helyzetet fedeztem fel az egészségemben, és kénytelen voltam az onkológiai központtal kapcsolatba lépni. A diagnózis megerősítését március 24-én kaptam a Baskír Köztársaságban, Ufa városában, ahol orvosi igazolást kaptam arról, hogy mellrákom van.

1994. március 24-én megkezdtem a kezelést Grigorij Petrovics Grabovoj irányítása alatt. A kezelés alatt nem kaptam antib... nem kaptam antib... – kezdek aggódni. Vagyis egyáltalán nem szedtem semmilyen gyógyszert, nem jártam orvoshoz, nem izgultam, vagyis engedtem magam a sors akaratának. Ugyanezen év augusztusában, 1994-ben, ismét Ufa városában, a Baskír Köztársaságban kaptam egy orvosi jelentést, ahol az első egyértelműen azt írta, hogy karcinómám, disszeminált karcinómám, azaz mellrákom van - ez a első zárójelentés. És a második zárójelentés - azonnal azt mondja, hogy nem vagyok rákos. Ez 1994. augusztus 29-én volt. Azaz eltelt egy időszak március 24-től augusztus 29-ig, ahol az orvosok nem diagnosztizáltak mellrákot. Októberben kaptam egy második orvosi jelentést. Az első a 4988-as március 29-i, a második a 143647-es szám volt, ami szintén megerősítette, hogy nincs mellrákom. Nehéz volt megmagyarázni ezt az eseményt, de az orvosok megállapították ezt a tényt.

Már a 2000. év van. A mai napig - 1994-től 2000-ig - egyáltalán nem kapok kezelést, nem szedek semmilyen gyógyszert, egészségesnek érzem magam, és normális életet élek. Érdekes munkám van. És mindezt Grigorij Petrovics Grabovoj rendkívüli ajándékának köszönhetem. Szóval nagyon köszönöm...”

Vonatkozó tanúságtétel a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 3. kötet. Antipova G.S. vallomása
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 3. kötet. Antipova G.S. nyilatkozata
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 3. kötet. Zárójelentés Antipova G.S.

Bogomolov Lev Davidovics vallomása Isteni gyógyításról

Forrás blog: Феномен тысячелетий
Forrás blog bejegyzés szerzője: Grigorij Petrovics Grabovoj
Forrás blog bejegyzés időpontja: 2014. február 17.
Forrás blog bejegyzés címe: https://fenomengpg9.wordpress.com/2014/02/17/свидетельство-богомолова-льва-давыд/
Videó szövegének átirata: Orosz nyelven

“Én, Lev Davidovics Bogomolov, a sors úgy alakult, hogy Grigorij Petrovics Grabovoj technikai segédjeként dolgozok. Ezalatt a hosszú időszak alatt sok olyan dolognak lehettem szemtanúja tetteiből, amelyeket egyszerűen lehetetlen megmagyarázni pragmatikus vagy materialista szemszögből. És egyre inkább arra a gondolatra jutok, hogy Grigorij Petrovics úgy cselekszik – egy kicsit kényelmetlenül mondom – nos, mint Isten vagy valami Istenhez közel álló. Mert cselekedetére nincs logikus, érthető, egyszerű magyarázat, csak az, hogy természetfeletti. És ami természetes, hogy nem ismerem ezeket a cselekedeteket, sem a neveltetésemből, sem a végzettségemből. Szerintem ez természetfeletti. Több példát is tudok mondani. De hogy rövid legyen. Csak azt gondolom, hogy azok az erők, amelyek a szívtől az agyig összpontosulnak, ahogy Grigorij Petrovics kívánja, természetesen ezoterikus jellegűek.

Másodszorra pedig közelítek ehhez a gondolathoz – nagyon nehéz ezt kimondani –, úgymond az időzítésünkhöz. De azt hiszem, Grigorij Petrovicsnak van valamiféle Isteni alapelve a tetteiben, a lényegében, a munkájában, abban a hatalmas munkában, amelynek tanúja vagyok a szemem előtti gyógyulásban. Еzek a példák, nos, ha nem is minden nap, akkor minden műszakban megfigyelek. Végezetül pedig azt kell mondanom, hogy valószínűleg életem vége felé nagy szerencsém volt, hogy a sors úgy alakult, hogy egy emberrel vagy Istennel dolgozok, bármire is gondolsz itt. Dolgozhattam itt, és megfigyelhettem mindezen csodákat, és talán szerény munkámat, részben tanújaként is végzem majd ezeknek a nagy tetteknek.”

Vonatkozó tanúságtétel a könyvben:
Az irányítás gyakorlata. A megmentés útja. 3. kötet. Bogomolov L.D. nyilatkozata

“MINDEN ÉRDEKLŐDŐNEK

Kérelmező: Bogomolov Lev Davidovics

NYILATKOZAT annak megállapítására, hogy Grigorij Petrovics Grabovojt képesnek tartja egy személy biológiai halála utáni helyreállítására.

Személyi igazolványom: útlevél (GDPR) - Általános adatvédelmi rendelet. Tekintettel arra, hogy Grigorij Petrovics Grabovojhoz fordultam, aki 1963. november 14-én született Kirovszki városban, a Kazah SZSZK Simkent területénet Kirovszki járásában, és II-OG 463794 számú születési anyakönyvi kivonattal rendelkezik, dátum és a kapcsolatfelvétel oka: 1998. január 7-én Moszkvában O. halálával kapcsolatban kijelentem, hogy Grabovoj Grigorij Petrovics valóban:

Az 1998. január 7-én 23:15-től 1998. január 8-án 16:15-ig tartó időszakban az ezzel kapcsolatos tájékoztatásom után helyreállította O. létfontosságú funkcióit. O. halálának bizonyítéka férje, E. nyilatkozata, az orvosok 1998. január 7-i következtetése alapján. Annak a ténynek a megerősítése, hogy O. létfontosságú tevékenysége helyreállt a Grigorij Petrovics Grabovoj által 17 óra alatt távolról lefolytatott kezelés után az, hogy személyesen beszéltem O.-val 16:15-kor 1998. január 8-án, valamint E. férjének nyilatkozata.

O. helyreállítására nem használtak más módszert, kivéve a Grigorij Petrovics Grabovoj által végzett intenzív távoli extraszenzoros hatást.

Kérem, hogy a személyazonosságomat igazoló okiratok és a fenti bizonyítékok alapján igazolja kérelmemet.

(Aláírás)Bogomolov Lev Davidovich1998/01/28”

További videó tanúságtételek a test helyreállításáról
További videó tanúságtételek műszaki eszközök vizsgálatáról

Kapcsolat Felhasználási feltételek Impresszum
Universal-Salvation.net