DRUGG politikai párt

Grigorij Petrovics Grabovoj az emberiség megmentése érdekében 2008-ban elindult Oroszország elnöke tisztségéért a választásokon.

Tartalomjegyzék

2008-tól Oroszország elnöke előrejelzés

2005. február 15-én Grigorij Petrovics Grabovoj előrejelzést tett közzé a Grigorij Grabovoj Alapítvány újságjának különszámában, a „Irányítási lehetőség – ELŐREJELZÉS”-ben. Grigorij Petrovics Grabovojt 2008-tól Oroszország elnökének jósolta, és az Orosz Államszövetség DRUGG (Grigorij Grabovoj tanításának önkéntes terjesztői, Добровольные Распространители Учения Григория Грабового) politikai pártjának[1] létrehozására irányuló tevékenységek részeként szerzői programját közzétette.[2][3]

DRUGG párt nyilvántartásba vétele

2005. március 29-én az Orosz Államszövetség Igazságügyi Minisztériumának Szövetségi Regisztrációs Szolgálata nyilvántartásba vette a Szervező Bizottságot a DRUGG politikai párt alapító értekezletének előkészítésére, összehívására és megtartására.[4]

DRUGG párt megalapítása

2006. március 17-én megtartották a DRUGG politikai párt alapító értekezletét, a párt tervét, melynek szerzője Grigorij Grabovoj, az értekezlet valamennyi résztvevője megszavazta, és ezzel az Orosz Államszövetség szövetségi törvényével összhangban a párt megalapítottnak minősült. Az alapító értekezlet létrehozta és jóváhagyta a párt vezető testületeit, és Grigorij Petrovics Grabovojt választották meg a párt tanácsának elnökévé. A párt honlapján[5] és a Rosszijszkaja Gazetában hivatalosan megjelentették a párt alapvető rendelkezéseit.[6]

Ezzel a DRUGG párt hivatalosan elindult a 2008-as oroszországi választásokon, jelöltje Oroszország elnöke tisztségére Grigorij Petrovics Grabovoj.

DRUGG párt terve

 1. Mindent az emberért. Az állam és a társadalom minden erejét az ember örök boldog életének biztosítására kell fordítani. Ha egyetlen egy ember érdekében, az örök életének biztosítása érdekében az állami, politikai és gazdasági rendszer átalakítása szükséges, akkor meg kell tenni.
 2. Az élet örökkévalóságának megerősítése. A halál betiltásáról szóló törvény elfogadása. A törvény végrehajtására technológiák bevezetése. Egyetemes feltámasztás. A halál teljes hiányának elérése egyes körzetekben és általában.
 3. Általános alkotó elosztás. Az ország teljes össztermék növekményének legfeljebb 10 százalékának egyenletes elosztása a magánszemélyek között, minden más létező társadalmi rendszer fenntartása mellett. Ez lehetővé tenné Oroszország gazdaságának javítását és a teljes hazai össztermék növekedési ütemének gyorsulását.
 4. Egyesítés az Isteni törvény által. Az egyház és az állam egyesítése népszavazás alapján a „Ne ölj” törvényének végrehajtása érdekében.
 5. A munkához való jog megadása. Tudományközpontú technológiák létrehozása állandó munkahelyek biztosítása érdekében.
 6. A társadalmi igazságosság biztosítása. Deprivatizáció (magánosított államvagyon visszaállamosítása?) a tulajdonosok munkáját figyelembe véve. A megkeresett tőke megbízhatóságának biztosítása.
 7. Az elnyomás hiányának biztosítása. Az elnyomó történelmi események elemzése. A politikai és társadalmi tevékenységre vonatkozó elnyomást és megtorlást megakadályozó törvények elfogadása. A megtorlást elszenvedők becsületének teljes helyreállítása.
 8. Az ismeretek egyetemes terjesztése. Grigorij Grabovoj Tanításainak önkéntes terjesztése. Az örök, teremtő fejlődésről kapott ismeretek világméretű terjesztése.
 9. Az egész világ biztonsága. Az atommaghasadáson alapuló, a vegyi, a bakteriológiai és minden egyéb tömegpusztító fegyver kivonása a bolygó külső pályájára azzal a feltétellel, hogy a Föld felé való irányultság jele esetén a fegyverek átalakulnak.
 10. A világ országainak egyesítése. A világ országainak egyesítése minden fegyver semlegesítése és a fegyverhasználat okainak megszüntetése érdekében. A világ összes országának egyesítése minden ember örökkévaló alkotó és boldog fejlődéséért.

DRUGG Charta

A megalapított DRUGG párt fél évig működött. A Szövetségi Törvény szerint a politikai párt állami bejegyzéséhez szükséges iratokat legkésőbb a politikai párt alapító értekezletének időpontjától számított hat hónapon belül be kell nyújtani a szövetségi felhatalmazott szervhez. Ebben az összefüggésben a DRUGG párt 2006. március 17-től 2006. szeptember 17-ig, hat hónapig teljes jogkörrel működött. Utána „DRUGG Charta” (ХАРТИЯ ДРУГГ) néven, nemzetközi társadalmi és vallási szervezetként létezett tovább.[7]

Grigorij Grabovoj hivatalos nyilatkozata szerint a párt megszűnése óta politikai tevékenységet nem folytat, de a párt alapító okirata mindenkor lehetőséget teremt a békés fejlődés irányainak meghatározására.[8]

Jegyzetek

 1. ^ "Международное общественное объединение «ХАРТИЯ ДРУГГ»".
 2. ^ "Irányítási lehetőség – ELŐREJELZÉS" [Вариант управления — ПРОГНОЗ]. 2001. február 15.
 3. ^ "Politikai párt DRUGG" [Политическая партия ДРУГГ].
 4. ^ "Párt" [Партия].
 5. ^ "Szabályzati dokumentumok" [Программные документы]. 2006. március 17.
 6. ^ "A DRUGG pártprogram főbb rendelkezései" [Основные положения программы партии ДРУГГ]. Rossziszkaja Gazeta. 2006. május 3.
 7. ^ "GRIGORIJ PETROVICS GRABOVOJ ÉLETRAJZA".
 8. ^ "2010. május 26-án 14:00 órakor sajtótájékoztatót tartottak a Független Sajtóközpontban: „Válaszok Grigorij Grabovoj szabadon bocsátására”" [26 мая 2010 года в 14.00 в Независимом Пресс-центре состоялась пресс-конференция: «Ответы по освобождению Григория Грабового»]. 2010. május 26.

További ismeretek

Kapcsolat Felhasználási feltételek Impresszum
Universal-Salvation.net