Grabovoj-számsorok

A Grabovoj-számsorokat Grigorij Grabovoj alkotta meg. Segítségükkel a valóság elemeinek - eseményeknek, emberi szerveknek - helyreállítható az alaptervi állapota, így megfelelő használatukkal az ember bármilyen hibát vagy betegséget képes kijavítani.[1]

Tartalomjegyzék

Grabovoj-számsorok elmélete

Tanítása szerint a tisztánlátásával meghatározott számsorok a számsor rendeltetési területe - például emberi szerv, lelki állapot, vagy esemény - egészséges állapotba visszahangolását végzik. Működésük alapja az, hogy a valóság minden eleme - az események, az anyag, az atomok - fényből épül fel, a fény hullámhossza szerint a fénynek rezgése van, és az adott valóságelemnek van egy eredő rezgése, csakúgy, mint egy zenekarban játszó zenészek játékának van összhangzása. Tanítása szerint a gondolatnak, és így a szám gondolatnak is van rezgése, a számsornak pedig eredő rezgése. Továbbá az ember a tudatával, gondolatával irányítani tudja, hogy a gondolatával keltett rezgés hol hasson azzal, hogy a keltett rezgést tudatában fedésbe hozza a valóság elemével.

Használatuk

Egy számsor alkalmazása például történhet úgy, hogy azt számjegyenként vagy egyszerre látva képzeletben el kell helyezni egy gömbben - a gömb ezáltal felveszi a rezgést -, és a gömböt rá kell mozgatni a valóság elemére, például a gyógyítandó szervre vagy a Föld bolygóra.[2] A számsor a külső valóságban is elhelyezhető, például felírható egy papírlapra, és arra időnként rápillantva vagy zsebben hordva azt megérintve a jelenléte a tudat figyelmének központjába emelhető, így a hatása előidézhető.

Ez egy tudati és szellemi munka, ezért a számsor használatának eredményessége függ a tudat és a szellem fejlettségétől, valamint a végzett munka hosszától és a munka megismétlési számától. Továbbá egy, a valóságban már megnyilvánult anyag megváltoztatása több munkát igényel, mint egy esemény alakítása, ami még csak a jövőben létezik.

Grigorij Grabovoj Tanítása szerint mind a tudat, mind a szellem fejleszthető az általa megadott összpontosítási és irányítási gyakorlatok segítségével.[3][4][5]

Számsorok a világhálón

2019-től számsor-használati útmutatója[2] és fontos számsorai jelentek meg a világhálón As The Creator YouTube felhasználónál:[6]

További számsorok érhetők el a világhálón Grigorij Grabovoj közösségi oldalain,[9][10][11][12] mint például a következő:

A világhálón jelentek meg olyan honlapok, amelyeken félrevezető számsorok találhatók, ezért csak Grigorij Grabovoj könyveiből és hiteles forrásból[14] származó számsorok használata javasolt.

Grabovoj-számsorok népszerűsége

2021 tavaszán egy TikTok-felhasználó feltöltött egy videót,[15] melyben arról beszél, hogy az utcán csak úgy, kérés nélkül, kétszer is pénzt adtak neki. Később jutott eszébe, hogy egy héttel korábban „A Világegyetem kijátszásának kódjai” (Cheat codes to the Universe) megnevezés alatt látta Grigorij Grabovoj számsorait, és néhány napig használta a váratlan pénz bevonzására a 520 721 8 számsort,[16] de mivel napokig semmi sem történt, nem foglalkozott vele tovább. Miután mégis pénzt adtak neki, elgondolkodott, hogy talán mégis működött a számsor. Videóját több, mint egymillióan megosztották.

Ezután más felhasználók is kipróbálták a számsorokat és azt találták, hogy tényleg működnek. Volt, akinek videóját több, mint kétmillióan nézték meg.[17][18]

Grigorij Grabovoj számsorokkal kapcsolatos művei

Kapcsolódó szócikkek

Jegyzetek

 1. ^ Grabovoi, Grigori (2024), The Resurrection of People and Eternal Life From Now On Is Our Reality!. Independently published. pp. 277-279. ISBN 1495476677.
 2. ^ a b c "Grabovoj Gyógyító számok, Irányítás az megmentésért és a kiegyensúluozott fejlődésért, Számsorok" [Grabovoi Healing Numbers, Pilotage for Salvation and Harmonious Development, Number Sequences]. 2019. augusztus 31.
 3. ^ a b Grabovoi, Grigori (2024), Az összpontosítás módszerei. CreateSpace Independent Publishing Platform. pp. 42. ISBN 1495426068.
 4. ^ Grabovoi, Grigori (2024), The Resurrection of People and Eternal Life From Now On Is Our Reality!. Independently published. pp. 536. ISBN 1495476677.
 5. ^ Grabovoi, Grigori (2024), Practical Guide to Using Number Sequences. Independently published. pp. 127. ISBN 1687771952.
 6. ^ "Úgy, mint a Teremtő" [As the Creator]. 2019. szeptember 9.
 7. ^ "Koronavírus (Covid-19) - Grabovoj-számsorok" [Coronavirus (Covid-19) - Grabovoi Number Sequences]. 2020. március 24.
 8. ^ "Koronavírus (Covid-19) - Grabovoj-számsorok" [Coronavirus (Covid-19) - Grabovoi Number Sequences]. 2020. január 24.
 9. ^ "Grigorij Grabovoj KFT. Oktatási Központ Ágazat" [Grigori Grabovoi DOO Branch Education Center]. 2023. január 1.
 10. ^ "Grigori Grabovoi DOO EduCenter". 2023. január 1.
 11. ^ "Grigori Grabovoi PR Konsalting Technologies of Eternal Development". 2023. január 1.
 12. ^ "Grigori Grabovoi PR". 2023. január 1.
 13. ^ "Megmentés, kiegyensúlyozott fejlődés és örök élet biztosítása minden ember számára" [Salvation, harmonization, ensuring eternal life for all]. 2022. július 22.
 14. ^ "Az ember anyagának helyreállítása számsorokra való összpontosítással" [Восстановление организма человека концентрацией на числах].
 15. ^ "Hát igen, igazán nem tudom" [Yeah idk really]. 2021. május 8.
 16. ^ "Váratlan pénz bevonzása és gyors megkapása, Grabovoi, Gyors irányítás, Számsorozat 520 - Euro" [Attract and receive unexpected money fast, Grabovoi, Quick pilotage, Number sequence 520 - Euro]. 2019. szeptember 9.
 17. ^ "Grabovoj esete tovább él: az amerikai TikTok új divatja a Világegyetem kijátszás kódja" [Дело Грабового живёт: в американском Тик-токе новый тренд — чит-кода от вселенной]. 2021. május 8.
 18. ^ "Grabovoj-számok, sikertörténetek" [GRABOVOI NUMBERS SUCCESS STORIES]. 2021. március 26.

További ismeretek

Kapcsolat Felhasználási feltételek Impresszum
Universal-Salvation.net